Beste klanten,

 

De voorbije dagen hebben wij, net als zoveel andere mensen, het nieuws op de voet gevolgd. Naar aanleiding van de extra richtlijnen die de regering vanaf woensdag 18/03/2020 om 12.00u in laat gaan zetten wij graag ook een aantal maatregelen op een rijtje.

Vanaf 12.00u zal onze poort gesloten zijn en werken wij verder achter gesloten deuren. 

  • Dat wil zeggen dat er géén particuliere afhalingen meer mogelijk zullen zijn, ook niet van graszoden. Wat logisch is, want Maggie zei: "Blijf in uw kot!" en de regering gebiedt om géén verplaatsingen te doen, tenzij echt noodzakelijk. Particuliere klanten die graszoden besteld hadden voor afhaling zullen wij zo snel mogelijk contacteren voor annulatie.
  • Voor onze professionele klanten die nog doorwerken zijn afhalingen nog steeds mogelijk, maar enkel na voorafgaand telefonisch contact. Op die manier trachten wij de afhalingen en de aanwezigheid in ons bedrijf zoveel mogelijk te spreiden. Bij aankomst neemt u onze tweede oprit (tussen Roobeek nr. 36 en nr. 40) en belt u naar onze kantoren zodat wij u binnen kunnen laten.
  • Wat betreft leveringen gaat voorlopig alles door zoals gepland, mits het verbannen van cash geld. Particuliere leveringen kunnen dus nog wel doorgaan met voorafbetaling via overschrijving. Zowel professionele leveringen als leveringen aan onze groothandels en doorverkopers gaan gewoon door volgens gemaakte afspraken.
  • Gelieve bij leveringen steeds rekening te houden met de social distancing-maatregelen. Een leveringsbon zal steeds getekend moeten worden als bewijs, dus voorzie eventueel zelf een balpen. Onze chauffeurs worden ook voorzien van handontsmetting en voldoende balpennen.

Te voorzichtig zijn is vervelend, maar niet voorzichtig genoeg zijn kan in dit geval dodelijk zijn. Wij vragen om verstandig om te springen met bovenstaande maatregelen en zoveel mogelijk niet-noodzakelijke werken uit te stellen. Voor uw veiligheid, en voor de onze. 

Niet zeker van iets? Bel ons even, wij blijven paraat voor advies.
Onze kantoren blijven van maandag tot vrijdag van 08.00u tot 18.00u doorlopend bereikbaar via info@graszodenservice.be en telefonisch op 014/677356

Hou het veilig, blijf in uw kot en tot snel! 

 

Team Dirk Maris NV

Whatsapp Image 2020 03 18 At 15.43.18 (2)